Krmiva Hulín Method mix Ready - PIKANTNÍ KRILL 1 kg
Objevte navlhčenou zakrmovací směs Method mix Ready - PIKANTNÍ KRILL, která obsahuje ostře pálivou chilli papričku a španělský pepř. Tato směs je připravena k okamžitému použití, bez nutnosti vlhčení vodou. Už žádné zalepené ruce a nošení objemných nádob k vodě. Uzavřená směs nevysychá ani neplesniví a je funkční po celé hlavní lovné období, včetně chladné vody.
Vlastnosti
- Obsahuje 19 druhů vnadících složek: 35 % živočišných surovin, včetně masové a rybí moučky (oliňová, krillová, krevetová, LT 94).
- Toustované partikly: Drcené hrách, pšenice, kukuřice, pivovarské kvasnice, pšeničné klíčky, lososový olej, oplatková moučka Naturál, CSL moučka, extrudovaná sojová moučka, drcená řepka, extrudovaný len, krystalická sůl, španělský pepř, chilli a zavlhčovací extrakt.
- Přírodní suroviny: Mokrá, drolivá těstovitá konzistence tmavě hnědo-červené barvy s charakteristickou vůní po arktickém krillu a olihňovém extraktu.
Proč byste měli koupit
Navlhčený Method mix Ready - PIKANTNÍ KRILL je ideální volbou pro rybáře, kteří hledají směs s pikantními složkami, která nevyžaduje další úpravy před použitím. Díky své jemné struktuře a atraktivním surovinám pro kaprovité ryby se směs rychle rozpadá a účinně láká ryby.
Možnosti použití
- Okamžité použití: Vhodná do jakýchkoliv krmítek nebo na výrobu krmných koulí. Ideální pro techniku feeder v krmítech Method feeder.
- Celoroční použití: Směs se dá použít na stojatých i tekoucích vodách. Nerozpouští PVA. Délka rozpadu směsi ve vodě závisí na intenzitě stlačení. Čím více směs stlačíte, tím déle se bude rozpadat.
Skladování a spotřeba
- Skladování: Uchovávejte v chladu a temnu při teplotě max. do 20 °C. Zabraňte přímému slunečnímu svitu na obal. Udržujte směs v dobře uzavřených obalech, aby nevyvětrávala.
- Spotřeba: Doporučujeme spotřebovat do 6 měsíců při správném skladování v neprodyšných obalech. Pozor na znečištění směsi jinými surovinami při nabírání, které mohou způsobit plísnění.
Balení: 1 kg - V praktických, pevných, zipových sáčcích.
Objevte navlhčenou zakrmovací směs Method mix Ready - PIKANTNÍ KRILL, která obsahuje ostře pálivou chilli papričku a španělský pepř. Tato směs je připravena k okamžitému použití, bez nutnosti vlhčení vodou. Už žádné zalepené ruce a nošení objemných nádob k vodě. Uzavřená směs nevysychá ani neplesniví a je funkční po celé hlavní lovné období, včetně chladné vody.
Vlastnosti
- Obsahuje 19 druhů vnadících složek: 35 % živočišných surovin, včetně masové a rybí moučky (oliňová, krillová, krevetová, LT 94).
- Toustované partikly: Drcené hrách, pšenice, kukuřice, pivovarské kvasnice, pšeničné klíčky, lososový olej, oplatková moučka Naturál, CSL moučka, extrudovaná sojová moučka, drcená řepka, extrudovaný len, krystalická sůl, španělský pepř, chilli a zavlhčovací extrakt.
- Přírodní suroviny: Mokrá, drolivá těstovitá konzistence tmavě hnědo-červené barvy s charakteristickou vůní po arktickém krillu a olihňovém extraktu.
Proč byste měli koupit
Navlhčený Method mix Ready - PIKANTNÍ KRILL je ideální volbou pro rybáře, kteří hledají směs s pikantními složkami, která nevyžaduje další úpravy před použitím. Díky své jemné struktuře a atraktivním surovinám pro kaprovité ryby se směs rychle rozpadá a účinně láká ryby.
Možnosti použití
- Okamžité použití: Vhodná do jakýchkoliv krmítek nebo na výrobu krmných koulí. Ideální pro techniku feeder v krmítech Method feeder.
- Celoroční použití: Směs se dá použít na stojatých i tekoucích vodách. Nerozpouští PVA. Délka rozpadu směsi ve vodě závisí na intenzitě stlačení. Čím více směs stlačíte, tím déle se bude rozpadat.
Skladování a spotřeba
- Skladování: Uchovávejte v chladu a temnu při teplotě max. do 20 °C. Zabraňte přímému slunečnímu svitu na obal. Udržujte směs v dobře uzavřených obalech, aby nevyvětrávala.
- Spotřeba: Doporučujeme spotřebovat do 6 měsíců při správném skladování v neprodyšných obalech. Pozor na znečištění směsi jinými surovinami při nabírání, které mohou způsobit plísnění.
Balení: 1 kg - V praktických, pevných, zipových sáčcích.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.